Sociala medier

some

Vi utför varumärkesbyggande innehåll och sköter planering, produktion, publicering och spridning, liksom uppföljning och optimering.

FAST PRIS RÖRLIGT INNEHÅLL
Rörligt innehåll i sociala medier, ja alla som försökt sig på detta har snart blivit varse om att detta tar mycket tid och engagemang. Ribban höjs ständigt och det krävs inte bara att man är personlig utan också det lilla extra vad gäller kvalitè på själva produktionen.
Alla har inte möjlighet eller tid att investera i dyr utrustning i form av videoprogram, kamera, gimbal, mikrofoner, drönare, royalty fri musik osv. Här kliver vi in och hjälper er, stort som smått. Vi håller oss uppdaterade om det senaste inom den digitala utvecklingen och med oss kan ni känna er trygga.

VI TAR FRAM EN PLAN
Frigör tid för er personal och tänk på att ni bara betalar för den faktiska tiden och kan på så sätt även spara pengar här. Vi tar fram en plan och publicerar nytt innehåll regelbundet med hög kvalité till fast månadspris.
Innehållet kan vara små korta filmsekvenser där vi anpassar formatet som passar bäst för ändamålet. Formatet kan t ex vara liggande, kvadratiskt, vertikalt eller reels. Vi arbetar med mediaformat så som copy, grafik, foto och video. Vi utför varumärkesbyggande innehåll och sköter planering, produktion, publicering och spridning, liksom uppföljning och optimering.
Med vårt digitala marknadsföringspaket för sociala medier får ni både foto och film till rätt pris.

ANNONSERING I BUSINESS MANAGER
Vi är er externa mediapartner när det gäller digital sponsrad annonsering. Vi jobbar i business manager där vi tillsammans med er kan annonsera regelbundet med mätbara resultat. Hur mycket ni vill annonsera för bestämmer ni! Vi ansvarar för marknadsföring och säkerställer innehåll samt geografiskt område.