MEDIA PAKET

Var finns er målgrupp?

PAKET

Behöver ni hjälp med era sociala medier eller annan grafisk produktion? Behöver ni utöka er bildbank eller uppdatera er websida. Oavsett står vi redo att hjälpa er. 
Här följer några färdiga paket men dessa kan naturligtvis skräddarsys utifrån era önskemål.

Startup

Social media

4 st inlägg i 1 kanal

Ni får möjligheten att prova på för att se vilket resultat det ger. Vi startar igång konton och ser till att era kanaler är i drift och håller en enhetlig grafisk profil.

Vi postar under 1 månad, 4 st inlägg.

1900 SEK

Standard

Social media

8 st inlägg i 2 valfria kanaler

Vi designar inlägg i enlighet med er grafiska profil. Vi postar i olika format som t ex reels, liggande eller stående, beroende på plattform och innehåll.

2 uppdatering per vecka.

1200 SEK/vecka

Mediapartner

Grafisk hjälp

10 tim/månad

Betala inte för mer än ni behöver!
Film, foto för sociala medier eller grafisk hjälp med trycksaker.

Vi är er externa partner och marknadsavdelning.

4500 SEK

Vi utför varumärkesbyggande innehåll och sköter planering, produktion, publicering och spridning, liksom uppföljning och optimering.

VI TAR FRAM EN PLAN
Vi tar fram en plan och publicerar nytt innehåll regelbundet med hög kvalité till fast månadspris. Innehållet i inläggen diskuterar vi fram tillsammans med er och utgår från era önskemål. Formatet kan t ex vara liggande, kvadratiskt, vertikalt eller reels. Vi arbetar med mediaformat så som copy, grafik, foto och video. Vi utför varumärkesbyggande innehåll och sköter planering, produktion, publicering och spridning, liksom uppföljning och optimering.

MEDIAPARTNER
Vi har ca 15 års erfarenhet av framtagning av trycksaker och hjäper ert företag med allt från original till färdig trycksak. Vi är er externa mediapartner där ni kan använda oss mad allt inom sociala medier och  digital innehåll i forma av foto,video, annonsering. Kanske behöver ni hjälp med uppdatering av hemsidan eller porträttfoto? Vi löser det mesta inom media området. Hör av er till oss!