Om oss

andrea-natali-jdTtkmr1axk-unsplash

MALM MEDIA

Vi tar hand om hela ert content för kommunikation och reklam. Vi är den personliga byrån som med vår breda kompetens hjälper er på ett kreativt och modernt sätt. För er innebär det en stabil och pålitlig partner som alltid finns nära till hands i alla lägen.

Vi producerar grafiskt innehåll som alla företag ska ha råd med oavsett storlek.
Exempel på tjänster är film, foto, grafisk produktion, SoMe, 360 foto, drönarfoto/film och musikunderhållning.

Alla företag behöver reklam. Att ta hjälp av en extern partner kan vara en grym investering förutsätt att ni väljer rätt partner så klart. Malm Media har lösningar som skräddarsys och anpassas efter ert behov, smått som stort. Vårt mål är vi ska växa tillsammans med er och där ni snabbt ska se resultat i form av nya kunder och ett ökat intresse för ert varumärke.

Starta er resa med oss nu!

OM OSS

Vi startade 2019 med ljudläggning av film. Vi insåg snart att vi även kunde göra film själva och utvecklade då verksamheten. Snart fick vi även förfrågan om att fotografera så då började vi med det också.  Vi insåg tidigt möjligheten med digital annonsering och hur detta kunde användas ihop med rörligt material.

I vår portfölj kan vi idag erbjuda ett brett spann av tjänster som täcker traditionell reklam såväl som digital media.

Vi är den personliga byrån som med vår breda kompetens hjälper er på ett kreativt och modernt sätt. För er innebär det en stabil och pålitlig partner som alltid finns nära till hands i alla lägen.

Kontakta oss om ni är intresserade av att höra mer om hur vi kan hjälpa er!

Epost: hej(at)malmmedia.se