OM OSS

Välkommen till Malm Media – det moderna kommunikationsföretaget som hjälper er synas och öka er försäljning. Med vår breda kompetens inom videoproduktion, sociala medier och trycksaksproduktion kan vi skapa en stark närvaro för ert varumärke.

 

Vi tar hand om hela ert content för kommunikation och reklam. Vi är den personliga byrån som med vår breda kompetens hjälper er på ett kreativt och modernt sätt.

Välkommen till Malm Media – det moderna kommunikationsföretaget som hjälper er synas och öka er försäljning. Med vår breda kompetens inom videoproduktion, sociala medier och trycksaksproduktion kan vi skapa en stark närvaro för ert varumärke.

Vår styrka ligger i att förstå era behov och översätta dem till effektiva kommunikationslösningar. Oavsett om ni är en liten lokal verksamhet eller ett större företag strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativa resultat som gör skillnad för er verksamhet.

När det gäller videoproduktion kan vi skapa engagerande och professionella videor som berättar er historia på ett sätt som fångar tittarens uppmärksamhet. Oavsett om ni behöver en reklamfilm, företagspresentation eller produktvideo, kan vi ta hand om hela processen – från koncept och inspelning till redigering och slutlig leverans.

När det kommer till sociala medier vet vi hur viktigt det är att ha en stark närvaro online. VI kan skapa strategier som hjälper er att nå ut till er målgrupp och skapa engagemang. Vi kan hantera allt från att skapa innehåll och schemalägga inlägg till att övervaka och analysera resultat för att optimera din närvaro på olika sociala plattformar.

För att komplettera er digitala närvaro erbjuder vi också trycksaksproduktion. Oavsett om ni behöver broschyrer, visitkort, affischer eller företagsmaterial, kan vi skapa professionella och attraktiva trycksaker som representerar ert varumärke på bästa möjliga sätt. Vi har 15 års erfarenhet av att skapa layout och tryckoriginal såväl som att producera material som passar ert företags änamål.

Vi på Malm Media strävar alltid efter att förstå er vision och mål för att kunna leverera anpassade kommunikationslösningar som passar er verksamhet perfekt. Vi arbetar proaktivt och håller oss uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna inom vår bransch för att säkerställa att vi alltid kan erbjuda er det bästa resultatet.

Vi ser fram emot att vara en del av er framgångshistoria och skapa kommunikationslösningar som tar ert varumärke till nya höjder.

Kontakta oss om ni är intresserade av att höra mer om hur vi kan hjälpa er!

Epost: hej(at)malmmedia.se