Foto

PORTRÄTTFOTO
Kundernas första intryck av ert företag består i er enhetliga profil. Här spelar personalfoto en stor roll och därför bör ni investera i snygga porträttfoton på er personal.. Hos oss får ni hjälp med företagsporträtt till hemsidan, trycksaker och pressbilder. Vi fotar i studio eller så kommer vi till er med en portabel studio med stativ och blixtar. Vi har bakgrunder i t ex svart, vitt och grått. Vi kan även fota personalbilder i utomhusmiljö eller vardagsbilder från ert kontor. Hör av er så kommer vi!

PRODUKTFOTO
Bra produktbilder hjälper er att höja er försäljning! Att framställa produkter på ett attraktivt och tydligt sätt hjälper kunden att se hur bra er produkt faktiskt är. Stilleben och flatlays på era produkter är också ett bra alternativ för dekorativa hemsidebilder men också till sociala medier

FLYGFOTO/DRÖNARE
Vi utför drönarflygning för t ex mäklare, event och företag. Hos oss får ni stillbilder eller film till marknadens bästa pris. Ni erhåller professionellt tagna bilder och självklart har vi drönarlicens.

EVENTFOTO
Vi fotar event, sporthändelser, konserter eller mässor. Behöver ni dokumentera ert event så står vi redo att hjäpa er. Vi har levererat eventfoto till bl a Uddevalla konståkningsförening, Uddevalla Open Parasport och Guldkorpen.