Vi kan tryckt media och är grymma på digitalt innehåll och film.

Vi har hjälpt kunder i det flesta brancher med mediainnehåll. Vår breda repertoar innefattar film, foto, tryck och grafisk produktion. Vi tar bl a fram filmer, företagsporträtt, sociala medier innehåll, uppdaterar webbsidor och gör tryckmaterial för mässor och event. Oavsett vad ni önskar står vi redo att hjälpa er med skräddarsydda lösningar. Med genomtänkt innehåll hjälper vi er att synas på rätt sätt och till rätt målgrupp. 

Välkommen att kontakta oss för att höra vad vi kan hjälpa just Er med!
Kolla in våra aktuella erbjudanden.

Kundcase

Film Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån har samma mål idag som när dåvarande Sparbanken startade Fastighetsbyrån 1966: att vara bäst i landet på att förmedla villor, bostadsrätter och fritidshus på ett affärsmässigt och professionellt sätt till både köpare och säljare. 
 

För 50 år sedan handlade det om att bringa ordning på en oreglerad marknad; idag handlar det om att erbjuda bästa möjliga affär utifrån våra kunders ökande krav och behov. En idé som många har uppskattat genom åren.

Vi hjälper Fastighetsbyrån med all form av reklam. Tryck, SoMe, film och foto.

 

Film Rob & Company

Med en stor passion för herrkläder sedan barndomen etablerades Rob & Co av Robin Svensson, augusti 2018. Efter att ha arbetat 10 år på stora herrekiperingar runt om i Sverige fick Robin äntligen chansen att öppna sin egna herrbutik. 

Resultatet blev en liten herrbutik med fokus på exklusiva klassiska herrkläder och en Made To Measure tjänst till plaggen. Då Robin alltid velat utveckla mäns köpbeteende där fokus ligger på kvalitét framför kvantitet och ger en bättre syn på kläder och dess hållbarhet låg Made to measure bäst till. En fundamental grundstomme i byggandet av Rob & Company.

Vi hjälpte Rob & Company med film.

Film Superb Crossfit

Välmående är mycket mer än bara själva träningen eller vad vi stoppar i oss. Att passa in träningen i sin vardag är ett pussel som många har svårt att lägga. Det i sin tur kan skapa stress och bli kontraproduktivt. Superb Crossfit skapar en plats där både träning och vardag kan samspela!

Vi fick i uppdrag att ta fram en film som skulle marknadsföra Superb Crossfit.